Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Με αυτούς ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και στο… βάθος Λεχ Πόζναν!

Με αυτούς ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και στο… βάθος Λεχ Πόζναν!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού αύριο (17/09, 20:00), ενώ οι Κρητικοί έμαθαν και τον αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αν προκριθούν επί των Κύπριων.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σίμος, ανακοίνωσε την αποστολή των Κρητικών, που δεν υπολογίζουν τους Τσιλιανίδη, Φερέιρα όπως και τον Βαζ που εγχειρίστηκε σήμερα (16/9) στο γόνατο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague.

Tην αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βας, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέντο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ έμαθε και την αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αν προκιρθεί εις βάρος του Απόλλωνα. Πρόκειται για την πολωνική Λεχ Πόζναν, η οποία με τα γκολ του Πορτογάλου Πέδρο Τίμπα στο 55΄ και των 18χρονων Γιακούμπ Καμίνσκι στο 89΄ και Φιλίπ Μαρτσβίνσκι στο 90΄+3 επικράτησε με 3-0 της Χάμαρμπι στην Στοκχόλμη και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις