Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Με Γκάλη και Ζαμπίδη η «μάχη» ενάντια στον κορονοϊό!

Με Γκάλη και Ζαμπίδη η «μάχη» ενάντια στον κορονοϊό!
@l_avgenakis

Με τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του kick boxing, Μιχάλη Ζαμπίδη, ξεκινούν οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Έλληνες Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές θα δημοπρατούν -από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας- προσωπικά ενθύμια από την σπουδαία καριέρα τους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά».

Αναφερόμαστε στη διαδικτυακή καμπάνια του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δημοπρασίες θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τη μάχη που δίνεται κατά του κορονοϊού (Τράπεζα Πειραιώς, Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε.)

Οι συγκεκριμένες δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων ξεκινούν με τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μέλος του Hall of Fame, Νίκο Γκάλη, και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Kick-boxing, Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Νίκος Γκάλης προσφέρει υπογεγραμμένη φανέλα του από την εθνική Ελλάδας και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ένα ζευγάρι γάντια του, προκειμένου -από τα έσοδα- να στηριχθεί ο αγώνας της χώρας κατά του κορονοϊού.

Τους δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές ευχαρίστησε μέσω twitter για τη δωρεά τους ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Με Γκάλη @NickGalis6, Ζαμπίδη @MikeZambidis και άλλους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές μας, ξεκινάμε τις δημοπρασίες αθλητικών τους ενθυμίων, στο πλαίσιο του «Ζήσε Αθλητικά», για τη στήριξη του αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Σας Ευχαριστούμε», αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε ανάρτησή του στο twitter.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις