Αθλητικά

Με “σόου” του Φερνάντες η Γιουνάιτεντ μπήκε σε τροχιά Champions League (video)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μπρούνο Φερνάντες, νίκησε με 0-3 στην έδρα της Μπράιτον, για την 32η αγωνιστική της Premier League, και συνέχισε να κυνηγάει την Τσέλσι στη “μάχη” της 4ης θέσης.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο στο “Άμεξ Στάντιουμ” επικρατώντας με το ευρύ 3-0 επί της Μπράιτον και “έπιασε” έτσι την Γουλβς (είναι καλύτερη στην ισοβαθμία με τους “λύκους”) στους 52 βαθμούς (5η θέση).

Η Γιουνάιτεντ ελπίζει, πλέον, σε “γκέλα” της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Γουέστ Χαμ (1/07) για να πλησιάσει περισσότερο τους “μπλε” στην 4η θέση, που οδγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Πρωταγωνιστής των “κόκκινων διαβόλων” στο ματς ήταν ο Πορτογάλος διεθνής μέσος, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (29′, 50′), ενώ τον δρόμο προς τη νίκη είχε ανοίξει στο 16΄ ο Γκρίνγουντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS