Αθλητικά

Με τρεις απουσίες ο Παναθηναϊκός στη Σκωτία

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προπόνησε για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους τους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μάδεργουελ για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στην συνέχεια ανακοίνωσε την 20μελής αποστολή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πάπε Σο και Αντρέ Πίντο, καθώς επίσης και ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε στην Αθήνα και τους νεαρούς Χουχούμη, Δώνη, Κουσίδη, Τριανταφυλλάκο και Μαρινάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κώστα Κατσουράνη, παρότι μπήκε στις προπονήσεις πριν από λίγες μέρες, καθώς και τους πιτσιρικάδες Μαυρία και Φουρλάνο που κι αυτοί ενσωματώθηκαν αργότερα ελέω της συμμετοχής τους στην Εθνική ομάδα Νέων.

Όσο για την ενδεκάδα, αυτή θα αποτελείται, εκτός απροόπτου, από τους Καρνέζη, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Ματς “ζωής και θανάτου” για Παναθηναϊκό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα