Αθλητικά

Με Τσόρι κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Ο Τσόρι Ντομίνγκες θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ όπως και ο Μιλιβόγεβιτς. Αντίθετα στην Αθήνα θα μείνει ο τραυματίας Ρομπέρτο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ και ο Περέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη.

Σε αυτούς βρίσκονται οι Μιλιβόγιεβιτς και Ντομίνγκες ενώ όπως αναμενόταν θα μείνει στην Αθήνα ο τραυματίας Ρομπέρτο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός και τους Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Γκαζαριάν, Ολαϊτάν, Βούρο, Ιμπραΐμ και Πελέ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα