Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Με ζόρι και… διπλή εκτέλεση πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Με ζόρι και… διπλή εκτέλεση πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)
Reuters

Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να κατεβάσει «ρολά» αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην εντός έδρας νίκη με την εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Με τη… δεύτερη μπήκε το γκολ του Πορτογάλου. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι.

Χωρίς να εντυπωσιάσει και με αρκετό άγχος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 με της Γουέστ Μπρομ στο “Ολντ Τράφορντ” και πήρε βαθμολογική ανάσα (13 β.), φτάνοντας την 9η θέση.

Ο Μαρσιάλ έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόνστον να τον νικά. Ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά, έχοντας εξαιρετικές επεμβάσεις.

Μετά το 0-0 στο πρώτο μέρος, η… επανάληψη ξεκίνησε με πέναλτι υπέρ της Γουέστ Μπρομ, αλλά με παρέμβαση του VAR η απόφαση ακυρώθηκε, αφού ο Μπρούνο Φερνάντες είχε βρει μόνο μπάλα. Στο 52′ ο Ντε Χέα έδιωξε με το πόδι το σουτ του Τάουνσεν μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 54΄ όμως ο Φούρλονγκ έκανε χέρι εντός μεγάλης περιοχής, ο Φερνάντες εκτέλεσε το πέναλτι που δόθηκε και ο Τζόνστον απέκρουσε. Ο διαιτητής όμως έδωσε επανάληψη, καθώς ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ είχε κινηθεί αντικανονικά.

Τελικά, τη δεύτερη φορά, ο Πορτογάλος δε λάθεψε, χαρίζοντας στην ομάδα του μια νίκη που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη έκταση, καθώς οι παίκτες του Σόλσκιερ έχασαν ευκαιρίες (ο Τζόνστον δεν νικήθηκε ξανά). Στο 65′ η Γουέστ Μπρομ άγγιξε την ισοφάριση, με το τρομερό σουτ του Ρόμπινσον να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. 

Αποτελέσματα και σκόρερ

Νιούκαστλ-Τσέλσι              0-2

(10΄ αυτ. Φερνάντεζ, 65΄ Έιμπραχαμ)          

 

Άστον Βίλα-Μπράιτον           1-2

(47΄ Κονσα  – 12΄ Γουέλμπεκ, 56΄ Μαρκ)

 

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι       2-0

(5΄ Χιουνγκ-Μιν, 65΄ Λο Σέλσο)

 

Μάντσεστερ Γ.-Γουέστ Μπρομ    1-0

(55΄ πεν. Φερνάντες)

 

Φούλαμ-Έβερτον               22/11

Σέφιλντ Γιουν.-Γουέστ Χαμ    22/11

Λιντς-Άρσεναλ                22/11

Λίβερπουλ-Λέστερ             22/11

Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας        23/11

Γουλβς-Σαουθάμπτον           23/11

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις