Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μεξικό: Ποδοσφαιριστής της Κρουζ Αζούλ διοργάνωσε παιδικό πάρτι με θέμα το καρτέλ ναρκωτικών του «Ελ Τσάπο»

Μεξικό: Ποδοσφαιριστής της Κρουζ Αζούλ διοργάνωσε παιδικό πάρτι με θέμα το καρτέλ ναρκωτικών του «Ελ Τσάπο»
ΑΠΕ

Ο Κάτα Ντομίνγκες της Κρουζ Αζούλ έκανε πάρτι γενεθλίων στον 12χρονο γιο του με θέμα τα ναρκωτικά και το καρτέλ της Σιναλόα του “Ελ Τσάπο”, ξεσηκώνοντας σάλο στο Μεξικό.

Τραγική έμπνευση είχε ο Κάτα Ντομίνγκες της Κρουζ Αζούλ. Ο ποδοσφαιριστής διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για τον 12χρονο γιο του στο Μεξικό και επέλεξε να το κάνει θεματικό. Οι φωτογραφίες όμως που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο προκάλεσαν οργή στα social media.

Όπως φαίνεται, οι 12χρονοι φίλοι του Ντομίνγκες εμφανίζονται να ποζάρουν με ψεύτικα όπλα και καπέλα με την επιγραφή «Chapiza» (παρατσούκλι που έχει δοθεί στο καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών της Σιναλόα).

Στα καπέλα που φορούσαν μερικά παιδιά αναγραφόταν το «JGL» δηλαδή τα αρχικά του πλήρους ονόματος του “Τσάπο” (Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα) ενός εκ των ισχυρότερων βαρόνων ναρκωτικών στον κόσμο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην φυλακή.

Στο πάρτι παραβρέθηκαν και οι συμπαίκτες του Ντομίνγκες στην Κρουζ Αζούλ, Έρικ Λίρα, Κάρλος Ροντρίγκες και Κάρλος Ροτόντι, αλλά -όπως φαίνεται- δεν είχαν πρόβλημα, τα παιδιά τους να “αποθεώσουν” με αυτό τον τρόπο το καρτέλ της Σιναλόα και τον “Ελ Τσάπο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις