Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μελισσανίδης: “Ό,τι χρειαστεί για την ΑΕΚ! Τελειώνει η εγκληματική οργάνωση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι δηλώσεις του κάθε φορά προκαλούν αίσθηση! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε πως θα εκλείψει η δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, προανήγγειλε μετεγγραφές και όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μπει η Ένωση στην σωστή πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στην “Αγιά-Σοφιά”.

Η ομιλία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας ήταν γεμάτη μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αφού τόνισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες μετεγγραφές – αποχωρήσεις για να μπει η Ένωση σε ανοδική πορεία με το νέο έτος, ο κ. Μελισσανίδης ανέφερε πως η δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο τελειώνει, ενώ μίλησε και για τον μεγάλο στόχο στους “κιτρινόμαυρους” που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

“Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε ό,τι πρέπει. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη. Έχουν γίνει λάθη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαστε όσο καλοί θα θέλαμε εμείς κι ο κόσμος μας.

Θέλω να ελπίζω ότι τη νέα χρονιά θα διορθώσουμε τα λάθη μας, να βρει η ομάδα τον βηματισμό της γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ.

Ελπίζω ταυτόχρονα ότι τελειώνει και τελείωσε η εγκληματική οργάνωση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διορθώσουμε στο ποδόσφαιρο όλα όσα πρέπει και όλα είναι δυνατά. Θα γίνουν οι μετεγγραφές που πρέπει. Ό,τι πρέπει θα γίνει και όσοι πρέπει θα μείνουν.

Ο μεγάλος στόχος μας είναι το γήπεδο. Και είμαστε στο παρά πέντε. Σήμερα η συνάντηση στο ΚΕ.Σ.Α. πήγε καλά. Ελπίζουμε τώρα να χουμε την άδεια. Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ τόσα χρόνια χωρίς έδρα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε