Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελισσανίδης σε παίκτες: “Δεν ξεκινήσαμε καλά, προσβάλλουν την ΑΕΚ τέτοιες συμπεριφορές”

Μελισσανίδης
ΦΩΤΟ intime

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση, ανοίγοντας το ζήτημα των μειώσεων και των “κακών κειμένων” της πρεμιέρας των Play Off της Superleague. 

Με τη συνοδεία του Μηνά Λυσάνδρου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε σήμερα (10/6) το “παρών” στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, για πρώτη φορά μετά την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής κανονικότητας. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση ξεκινώντας με την εμφάνιση στο ντέρμπι της πρεμιέρας των Play off με τον Παναθηναϊκό: 

“Εύχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό, εύχομαι πάνω απ όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί. Δεν ξεκινήσαμε καλά με Παναθηναϊκό, αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε”.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επεισόδιο μεταξύ Βράνιες και Βέρντε, το οποίο κατέκρινε αυστηρά λέγοντας: “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και τον σύλλογο”.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Απίστευτο περιστατικό στο ΟΑΚΑ με καυγά Βράνιες και Βέρντε (pics)

Tέλος άνοιξε και το ζήτημα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών και του επιτελείου, για το διάστημα που δεν υπήρξε αγωνιστική δράση λόγω του κορονοϊού:  “Το κλαμπ αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιτρέπει η FIFA και η UEFA γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και βήμα βήμα βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μελισσανίδης, καθώς η συμφωνία για το ύψος της μείωσης δεν έχει επέλθει ακόμα.

Κλείνοντας την ομιλία του προς τους παίκτες ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ως το τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον τεχνικός της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις