Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες μετά το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Νικήσαμε, μην σας βλέπω στενοχωρημένους»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες μετά το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: «Νικήσαμε, μην σας βλέπω στενοχωρημένους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μεντιλίμπαρ, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του ένα εξαιρετικό σκορ πρόκρισης (3-0) αλλά δέχθηκε δύο γκολ και έτσι η ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε θα είναι “καυτή” στην Τουρκία.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Μεντιλίμπαρ, είδε την απογοήτευση των ποδοσφαιριστών του από την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι και τους εξήγησε ότι δεν πρέπει να είναι στεναχωρημένοι και πως στο δεύτερο παιχνίδι μπορεί να έρθει η πρόκριση.

“Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο καθαρό σκορ μετά το 3-0, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Και πάλι, όμως, νικήσαμε και δεν θέλω να σας βλέπω στενοχωρημένους.

Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπο θετικό. Νικήσαμε, έχουμε προβάδισμα και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα στην έδρα τους και να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος», ήταν τα λόγια του.

Αντίστοιχα ήταν και τα λόγια του Ελ Αραμπί. “Τι πάθατε; Νικήσαμε και θα στενοχωρηθούμε; Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη. Πριν λίγες εβδομάδες δεν μας υπολόγιζε κανείς και δείτε που είμαστε σήμερα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Συνέλθετε, δεν χρειάζεται στενοχώρια. Θα πάμε να νικήσουμε και στην έδρα τους και θα περάσουμε εάν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο, παίζουμε καλά και αυτό έχει σημασία”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις