Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ: Η Καναδή Ολυμπιονίκης κατήγγειλε ότι βρέθηκε ναρκωμένη με μώλωπες

Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ: Η Καναδή Ολυμπιονίκης κατήγγειλε ότι βρέθηκε ναρκωμένη με μώλωπες
instagram.com/marysophieharvey

Η FINA ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με την καναδική ομοσπονδία κολύμβησης εξετάζοντας την αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη του Τόκιο Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ, η οποία κατήγγειλε ότι βρέθηκε ναρκωμένη την τελευταία νύχτα του εφετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη.

Η Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ ανήρτησε φωτογραφίες της στο Instagram, γράφοντας ότι ξύπνησε «εντελώς χαμένη» με «δεκάδες μώλωπες» στο σώμα της μετά το περιστατικό και αναγκάστηκε να μοιραστεί την εμπειρία της καθώς… «αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν πάρα πολλές φορές».

«Η FINA γνωρίζει τις οδυνηρές αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ και ανησυχεί βαθιά για την ευημερία της», ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση της στο Reuters, προσθέτοντας: «Το 2021, η FINA υιοθέτησε εκτεταμένα μέτρα με στόχο την προστασία των αθλητών και θα ανατεθεί ένας Ανεξάρτητος Αξιωματικός Έρευνας για να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα».

H 22χρονη κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στη Βουδαπέστη ως μέλος της ομάδας 4×200 του Καναδά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARY-SOPHIE HARVEY✨ (@marysophieharvey)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις