Αθλητικά

Μέσα ο Ντιόγκο – Εκτός Τζιμπούρ και Τοροσίδης

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην ανακοίνωση της αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να δώσει ανάσες στον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (έχει συμπληρώσει κάρτες) οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Παράλληλα πρόβλημα προέκυψε με τον Ράφικ Τζιμπούρ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει και αυτός εκτός 18αδας.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό στην αποστολή βρίσκεται ο Λουίς Ντιόγκο, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την βασική ενδεκάδα, καθώς εκτός βρίσκεται και ο τραυματίας Πάντελιτς. Στην αποστολή επιστρέφει επίσης ο Γιάννης Μανιάτης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγκο, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα