Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μεσίνα για Μήτογλου: «Καμία ανοχή στο ντόπινγκ, ελπίζω να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

Μεσίνα για Μήτογλου: «Καμία ανοχή στο ντόπινγκ, ελπίζω να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα, για το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο ίδιος ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έθεσε εκτός ομάδας τον παίκτη, καθώς δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αλλά ευχήθηκε να μπορεί ο Έλληνας αθλητής να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να δείξει ότι πρόκειται για κάποιους είδους λάθος.

Οι δηλώσεις του Μεσίνα

«Εμείς ως σύλλογος, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και φέτος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ανταγωνιζόμαστε δίκαια, σεβόμενοι τον εαυτό μας, τους αντιπάλους μας και το παιχνίδι. Δεν έχουμε κανενός είδους ανοχή απέναντι στο ντόπινγκ, είτε πρόκειται για επιπολαιότητα είτε για εσκεμμένη κακή συμπεριφορά.

Ελπίζω ο Μήτογλου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δείξει ότι ήταν λάθος. Προφανώς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την υπόθεση, αλλά η πιο σημαντική πτυχή – επαναλαμβάνω – είναι ο σεβασμός στη δουλειά μας. Λυπάμαι πολύ για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας τιμ. Είναι άνθρωποι οι οποίοι κάθε μέρα θυμούνται ποιοι είναι οι κανόνες και είναι πολύ προσεκτικοί σε όλα. Αν συμβαίνουν κάποια πράγματα εκτός ομάδας είναι κάτι που μας ενοχλεί. Και μας ενοχλεί πολύ ως ομάδα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις