Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μεσίνα για το Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: «Παίζουμε κόντρα στην κορυφαία άμυνα στη Euroleague»

Μεσίνα για το Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: «Παίζουμε κόντρα στην κορυφαία άμυνα στη Euroleague»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (02/01/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για τη 18η αγωνιστική της Euroleague και ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για το παιχνίδι, αποθεώνοντας τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα της Euroleague και εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να “παλέψει” για τη νίκη κόντρα στους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Μεσίνα

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ physical και καλοστημένη ομάδα, η οποία διαθέτει την κορυφαία άμυνα στη διοργάνωση. Για εμάς θα είναι πολύ βασικό να παίξουμε δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, να αμυνθούμε καλά, ειδικά στο pick n roll μέσης απόστασης και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας για 40 λεπτά. Επιθετικά θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. 

 

Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα περιορισμένο ρόστερ λόγω τραυματισμών και για ακριβώς αυτόν τον λόγο θα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, όπως κάναμε σε παρόμοιες συνθήκες κόντρα στην Μπαρtσελόνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις