Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσίνα: Με κλώτσησε στον… πισινό ο Μπαρτζώκας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Έτορε Μεσίνα ήταν σκασμένος μετά την πρώτη του ήττα σε ημιτελικό Ευρωλίγκας. Αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και έβγαλε το… καπέλο, με το δικό του τρόπο, στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν πολύ απογοητευμένος από τα όσα έγιναν στον ημιτελικό και δεν μπορούσε να εξηγήσει το κάκιστο βράδυ της ομάδας του.

“Νομίζω ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Μας ξεπέρασαν, έπαιξαν πολύ καλά, μας ανάγκασαν να παίξουμε πολύ φτωχά στην επίθεση, εμείς δεν είχαμε καμία ευκαιρία να νικήσουμε.

Όλη τη χρονιά κάναμε ομαδική δουλειά, αλλά σήμερα παίξαμε ατομικά. Δεν βγάλαμε ασίστ, χάναμε συνεχώς την μπάλα, ο Ολυμπιακός έλεγξε το ματς. Πρόκειται για σκληρή ήττα, ήρθαμε εδώ και ύστερα από όλες αυτές τις συζητήσεις που έγιναν για τα περσινά έπρεπε να καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε.

Πραγματικά, τους εύχομαι να παίξουν άλλο ένα τέλειο ματς στον τελικό. Δεν είναι εύκολο ενώ είσαι ήδη πρωταθλητής να περνάς στον τελικό, είναι μεγάλη επιτυχία τους. Εύχομαι, επίσης, να είναι πιο τυχεροί από ό,τι εμείς, που πήγαμε δύο φορές στον τελικό και χάσαμε.

Σίγουρα, το σχέδιό μας ήταν να μη σκοράρει ο Ολυμπιακός, εμείς να βάλουμε τα καλάθια, τις βολές. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι. Αυτοί πήγαιναν σε επιθέσεις 20-22’’, δούλευαν αρκετά στην επίθεση, εμείς δυστυχώς πηγαίναμε βιαστικά.

Μάλλον οι παίκτες μου δεν κατάφεραν να ξεχάσουν ό,τι έγινε πέρυσι.”

Ο Μεσίνα μίλησε και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: “Δεν είμαι τόσο εγωιστής για να εκφραστώ με άσχημα λόγια για τον προπονητή που έστειλε τη μάδα του στον τελικό και με… κλώτσησε στα οπίσθια. Θερμά συγχαρητήρια, του το είχα πει και πριν από τον ημιτελικό, σέβομαι τη δουλειά που κάνει.”

Αγγελόπουλοι: Να κάνουμε το repeat – Η δικαίωση του Μπαρτζώκα

Σπανούλης: Ο καλύτερος αγώνας μας

Στιγμές από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)

Την “έλιωσε” και την έκανε… πελάτισσα – Στον τελικό ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε