Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεθυσμένος πέταξε μπουκάλι πριν τον τελικό των 100μ. (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ένας άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής επειδή πέταξε ένα μπουκάλι στο στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου το Λονδίνου, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η κούρσα των 100μ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο “δράστης”, που ήταν μεθυσμένος και πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας, συνελήφθη αφού πρώτα εξουδετερώθηκε από την από την Έντιθ Μπος, την αθλήτρια του Τζούντο από την Ολλανδία, που λίγες ημέρες πριν κέρδιζε το χάλκινο μετάλλιο στα 70κ.

ΦΩΤΟ REUTERS. Το μπουκάλι φαίνεται χαμηλά στην φωτογραφία

Η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε το βράδυ της Κυριακής το περιστατικό και ανακοίνωσε πως ο συλληφθείς κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Ανατολικού Λονδίνου, ως ύποπτος για δημόσια παρενόχληση

ΦΩΤΟ REUTERS. Η αθλήτρια του Τζούντο από την Ολλανδία που "εξουδετέρωσε" τον θεατή

Ενας εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως ένας 40χρονος άνδρας άρχισε να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις και στη συνέχεια πέταξε ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το μπουκάλι να πέφτει μέσα στο στίβο την στιγμή που οι σπρίντερ ετοιμάζονται να πάρουν θέση στην εκκίνηση για την πιο συναρπαστική κούρσα των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων που όλοι την περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Στην συνέχεια ανέλαβαν δράση οι σεκιούριτι του γηπέδου, οι οποίο συνέλαβαν τον συγκεκριμένο άντρα.

ΦΩΤΟ REUTERS.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Τζάστιν Γκάτλιν που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, είπε σχετικά:

«Αισθάνθηκα μια αναστάτωση, αλλά δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Όταν ένα ολόκληρο στάδιο κρατάει την αναπνοή του για να κάνει ησυχία, μπορείς να ακούσεις ακόμα και μια καρφίτσα να πέφτει κάτω».

ΦΩΤΟ REUTERS.

Αστραπή όνομα και πράγμα – “Χρυσός” ο Μπολτ με 9.63!

Διαβάστε περισσότερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ειδικό αφιέρωμα του NewsIt

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε