Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μίκαελ Σουμάχερ – Ξέσπασε ο Γουίλι Γουέμπερ: «Ακούμε μόνο ψέματα από την Κορίνα Σουμάχερ και τον Ζαν Τοντ»

Μίκαελ Σουμάχερ – Ξέσπασε ο Γουίλι Γουέμπερ: «Ακούμε μόνο ψέματα από την Κορίνα Σουμάχερ και τον Ζαν Τοντ»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Έχουν περάσει 9 χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις και ακόμα γνωρίζουμε ελάχιστα για την κατάσταση της υγείας του, γεγονός που έφερε και ένα ξέσπασμα από τον για χρόνια μάνατζερ του Γερμανού πιλότου της Formula 1, Γουίλι Γουέμπερ.

Σε μία νέα του συνέντευξη, ο Γουέμπερ, που στο παρελθόν έχει υπάρξει μάνατζερ και των σούπερ μοντέλων Ναόμι Κάμπελ και Κλόντια Σίφερ, έβαλλε κατά της Κορίνας Σουμάχερ, αλλά και του πρώην “αφεντικού” της Ferrari και προσωπικού φίλου της οικογένειας, Ζαν Τοντ.

Οι δηλώσεις του Γουέμπερ για τον Σουμάχερ

«Προσπάθησα εκατοντάδες φορές να επικοινωνήσω με την Κορίνα και εκείνη δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο τον Ζαν Τοντ για να τον ρωτήσω αν έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και μου είπε να περιμένω, είναι πολύ νωρίς.

Τηλεφώνησα την επόμενη μέρα και κανείς δεν απάντησε. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά και είμαι ακόμα θυμωμένος γι’ αυτό. Με κράτησαν έξω, λέγοντάς μου ότι είναι πολύ νωρίς. Τώρα είναι πολύ αργά. Έχουν περάσει εννιά χρόνια. Ίσως θα έπρεπε απλώς να μου πουν τα πράγματα όπως ήταν.

Μπορούσα να καταλάβω την κατάσταση στην αρχή, καθώς έκανα πάντα ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την ιδιωτική ζωή του Μίκαελ. Αλλά από τότε ακούγαμε μόνο ψέματα από αυτούς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις