Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μίλαν – Φροζινόνε 3-1: Στο -4 από την κορυφή με εύκολη βραδιά στη Serie A

Μίλαν – Φροζινόνε 3-1: Στο -4 από την κορυφή με εύκολη βραδιά στη Serie A
Reuters

Η Μίλαν δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει εντός έδρας την Φροζινόνε με 3-1 και να πλησιάσει στο -4 από την κορυφή στη Serie A, με τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Ίντερ, να έχει ματς λιγότερο.

Η Μίλαν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, μετά την επώδυνη ήττα από τη Ντόρτμουντ στο Champions League. Οι “ροσονέρι” έφτασαν σε νέα νίκη στη Serie A, επικράτώντας με 3-1 της Φροζινόνε στο “Σαν Σίρο”, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Serie A.

Στο 35’ το σουτ του Γιουνούς Μούσα έστειλε την μπάλα να σταματήσει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στέφανο Τουράτι για να έρθει το 1-0 οκτώ λεπτά αργότερα με τον Λούκα Γιόβιτς. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ήρθε και το δεύτερο γκολ των «ροσονέρι». Από βολέ του τερματοφύλακα Μάικ Μενιάν, ο Κρίστιαν Πούλισικ προχώρησε με την μπάλα στα πόδια και πλάσαρε για το 2-0.

Από εκτέλεση κόρνερ του Γιόβιτς, ο Φικαγιό Τομόρι έκανε το 3-0 στο 74, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Στέφανο Πιόλι, η οποία πλησίασε εκ νέου στους τέσσερις πόντους την πρωτοπόρο Γιουβέντους και στους τρεις την Ιντερ που δίνει αύριο (3/12) ντέρμπι με τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Στάντιουμ».

Η Φροζινόνε, από την άλλη, γνώρισε την πέμπτη σερί εκτός έδρας ήττα της, καταφέρνοντας απλά να μειώσει με τον Μάρκο Μπρεσιανίνι, που είχε περάσει ως αλλαγή, στα τελευταία λεπτά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις