Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μίλαν – Ίντερ: Θριαμβευτικό «διπλό», έκανε «πάρτι» στο «Σαν Σίρο» (video)

Μίλαν – Ίντερ: Θριαμβευτικό «διπλό», έκανε «πάρτι» στο «Σαν Σίρο» (video)
Reuters

Η Ίντερ κατάφερε να… αλώσει το «Σαν Σίρο». Αυτή της η νίκη κόντρα στη Μίλαν, στο «Derby della Madonnina» με το εμφατικό 3-0 την κράτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, δίνοντας της παράλληλα «αέρα» τίτλου. Δυο γκολ ο Λαουτάρο Μαρτίνες, μεγάλες επεμβάσεις από Χαντάνοβιτς.

Μετά από πολλά χρόνια το Μίλαν – Ίντερ βρήκε τους δυο «μονομάχους» να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατάφερε να δώσει… ισχυρό «χτύπημα» στη μισητή της αντίπαλο, παίρνοντας» το «Derby della Madonnina» με το ηχηρό 3-0.

Με το «τρίποντο» αυτό στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Serie A, η Ίντερ όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (53 β.), αλλά και να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Μίλαν (+4).

Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους των 42 βαθμών έχει δυο ματς λιγότερα από τις ομάδες του Μιλάνου (υποδέχεται αύριο την Κρροτόνε).

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα στο «Σαν Σϊρο», η Ίντερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λαουτάρο, πηγαίνοντας με… σχετική ευκολία στην ανάπαυλα.

Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα -στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους- ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε ενστικτωδώς δυο κεφαλιές του Ιμπραΐμοβιτς (έγινε αλλαγή στα μέσα της επανάληψης) και ένα σουτ του Ντονάλι στο ίδιο λεπτό (47’).

Η πίεση των γηπεδούχων «έσβησε» στο 57’, με τον Λαουράρο Μαρτίνες να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ στο ντέρμπι, μετά από υπέροχη ανάπτυξη των φιλοξενούμενων. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 66’, με τον έτερο επιθετικό της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου να βρίσκει δίχτυα. Στο 89′ ο Χαντάνοβιτς είχε νέα δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Ρέμπιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις