Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μίλαν: Ο «μύθος» των Μαλντίνι συνεχίζεται – Πρώτο γκολ για τον γιο του Παόλο

Μίλαν: Ο «μύθος» των Μαλντίνι συνεχίζεται – Πρώτο γκολ για τον γιο του Παόλο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντανιέλ Μαλντίνι -γιος του Παόλο- σκόραρε με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Σπέτσια για την Serie A και έγινε ο τρίτος της οικογένειας Μαλντίνι που σκοράρει για τους «ροσονέρι» από το 1954!

Μίλαν και Μαλντίνι πηγαίνουν μαζί εδώ και τρεις γενιές, με την παράδοση που θέλει την γνωστή ποδοσφαιρική οικογένεια να γράφει ιστορία με τους «ροσονέρι» να συνεχίζεται. Ο Τσέζαρε Μαλντίνι έκανε ντεμπούτο με την ιταλική ομάδα το 1954, ο Πάολο το 1985 προλαβαίνοντας μάλιστα να παίξει μαζί με τον πατέρα του. 

Οι δυο τους ως αμυντικοί κατέκτησαν τα πάντα με τη Μίλαν, σε βαθμό που η ομάδα έβαλε μία ιδιότυπη ρήτρα για τη φανέλα με το Νο. 3, την οποία θα μπορούσε να φορέσει μόνο κάποιος διάδοχος από την οικογένεια. Σήμερα λοιπόν ήρθε η σειρά του Ντανιέλ Μαλντίνι να κάνει αισθητή την παρουσία του πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ με τους «ροσονέρι» στη Serie A.

Ο νεαρός άσος, που μπορεί να μην φοράει το 3 στη φανέλα αφού επέλεξε το 27, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σπέτσια στο 48ο λεπτό, υπό το βλέμμα μάλιστα του πατέρα του που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις