Αθλητικά

Μίλαν – Πίζα 2-2: Ο 20χρονος Ατεκαμέ έσωσε τους ροσονέρι από τεράστιο κάζο

Οι ροσονέρι κινδυνεύουν να πέσουν από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος
Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Η πρωτοπόρος της Serie A, Μίλαν έχασε μισό… τσουβάλι γκολ και βρέθηκε ένα… βήμα μακριά από ένα απίστευτο «κάζο» απ’ την ουραγό Πίζα.

Τελικά, η Μίλαν κατάφερε να «σώσει» τον ένα βαθμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρις στον 20χρονο Ζακάρια Ατεκαμέ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ματς με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Serie A.

Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς και προηγήθηκαν στο 7′ με τον Λεάο, όμως η Πίζα κατάφερε να «γυρίσει» το σκορ με τα τέρματα των Κουαδράδο (60′ πέναλτι) και Ενζολά (86′).

Η επιμονή της Μίλαν στο φινάλε της χάρισε τουλάχιστον τον βαθμό, όμως εάν το Σάββατο (25/10) υπάρξει νικητής στο ντέρμπι Νάπολι-Ίντερ ή αν περάσει η Ρόμα με νίκη απ’ την έδρα της Σασουόλο, η κορυφή θα αποκτήσει πλέον άλλον «κάτοχο».

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Serie A:

Μίλαν-Πίζα 2-2

(7′ Λεάο, 90’+3′ Ατεκαμέ – 60′ πέν. Κουαδράδο, 86′ Ενζολά)

Ουντινέζε-Λέτσε 25/10

Πάρμα-Κόμο 25/10

Νάπολι-Ίντερ 25/10

Κρεμονέζε-Αταλάντα 25/10

Τορίνο-Τζένοα 26/10

Βερόνα-Κάλιαρι 26/10

Σασουόλο-Ρόμα 26/10

Φιορεντίνα-Μπολόνια 26/10

Λάτσιο-Γιουβέντους 26/10

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

Μίλαν 17 -8αγ.

Ίντερ 15

Νάπολι 15

Ρόμα 15

Μπολόνια 13

Κόμο 12

Γιουβέντους 12

Αταλάντα 11

Σασουόλο 10

Κρεμονέζε 10

Ουντινέζε 9

Λάτσιο 8

Κάλιαρι 8

Τορίνο 8

Πάρμα 6

Λέτσε 6

Βερόνα 4

Πίζα 4 -8αγ.

Φιορεντίνα 3

Τζένοα 3

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα