Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς: Τσακωμός στα αποδυτήρια και «επίθεση» του Μπόμπι Πόρτις στο Άντριαν Γκρίφιν, μετά τον αποκλεισμό

Μιλγουόκι Μπακς: Τσακωμός στα αποδυτήρια και «επίθεση» του Μπόμπι Πόρτις στο Άντριαν Γκρίφιν, μετά τον αποκλεισμό
Reuters

Άνω – κάτω έγιναν οι Μιλγουόκι Μπακς μετά τον αποκλεισμό τους από τους Ιντιάνα Πέισερς στα ημιτελικά του In Season Tournament του ΝΒΑ (128-119). Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις, είχε επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Άντριαν Γκρίφιν.

Τριγμοί φαίνεται πως υπήρξαν στην “οικογένεια” των Μιλγουόκι Μπακς, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στα ημιτελικά του In Season Tournament που γίνεται στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με το Bleacher Report, μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε ένταση στα αποδυτήρια και επεισόδιο ανάμεσα στον Μπόμπι Πόρτις και τον προπονητή της ομάδας, Άντριαν Γκρίφιν.

Ο Πόρτις εμφανίζεται να έκανε έντονα παράπονα στον προπονητή του αλλά και σε συμπαίκτες του, τους οποίους επέκρινε για την απόδοσή τους. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ επέκρινε τον Γκρίφιν και έκανε λόγο για κακή καθοδήγηση της ομάδας -επιθετικά- στο φινάλε του αγώνα, αλλά και συμπαίκτες του για τα χαμένα ριμπάουντ.

Ακόμη είναι άγνωστο τι προεκτάσεις θα έχει το συγκεκριμένο συμβάν. Οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον για τους Μπακς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις