Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά το άλμα που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο

Μίλτος Τεντόγλου: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά το άλμα που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο
Intime.gr

Ο Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους, με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Η μετάδοση του τελικού του από την ΕΡΤ, όμως, προκάλεσε εκνευρισμό στους φίλους του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας.

O Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο… βιογραφικό του. Με το άλμα στα 8,30 μ., ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να ανέβει στην κορυφή, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης για να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος στην ιστορία της διοργάνωσης με τρία χρυσά στο μήκος.

Να αναφέρουμε ότι η κορυφαία προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου δεν φάνηκε στην… ώρα της από την μετάδοση της ΕΡΤ, αλλά μεταδόθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του μήκους, με τον Τούρκο σκηνοθέτη να την προσθέτει στους πανηγυρισμούς του Έλληνα πρωταθλητή.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους Έλληνες φίλους του κλασικού αθλητισμού (σ.σ. υπήρξαν και τα ανάλογα σχόλια στα social media), μιας και κάτι ανάλογο έγινε και το απόγευμα του Σαββάτου (04.03) στον τελικό της Κατερίνας Στεφανίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις