Αθλητικά

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής στη μάχη του Diamond League της Ζυρίχης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ζυρίχη είναι ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός του Μίλτου Τεντόγλου και του Εμμανουήλ Καραλή.

Την Πέμπτη (5/9) στην ελβετική πόλη θα γίνει το προτελευταίο φετινό Diamond League με τον τελικό στις Βρυξέλλες, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, να κλείνει και επίσημα τη σεζόν. Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα αγωνιστεί στο τρίτο του Diamond League για φέτος μετά τη δεύτερη θέση στη Ντόχα (8,36 μ.) και την επεισοδιακή πρώτη θέση – νίκη στο τελευταίο άλμα – στη Λωζάννη (8,06 μ.).

Στον αγώνα θα τεθεί αντιμέτωπος με όλους τους αντιπάλους που είχε και στη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικά το startlist του μήκους:

tentoglou
Από την άλλη ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα αγωνιστεί στη Ζυρίχη με… φόρα από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ και το άλμα στου στα 6,00 μέτρα.

O Καραλής στις 25 Αυγούστου είχε γράψει ιστορία καθώς στο Diamond League της Σιλέσια κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που ξεπερνά τα 6,00 μ. στο επί κοντώ. Στον αγώνα του στη Ζυρίχη ο στόχος παραμένει ίδιος, να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Αναλυτικά το startlist στο επί κοντώ:

karalis

To Diamond League της Ζυρίχης (5/9) θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.00 από την ΕΡΤ3.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αργεντινή – Αλγερία 3-0: Μέσι από άλλο πλανήτη έκανε χατ τρικ στα 38 του χρόνια στην πρεμιέρα της Αλμπισελέστε για το Μουντιάλ 2026
Ο Μέσι έκανε το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και με 16 γκολ έπιασε στην πρώτη θέση των all time scorers των Παγκοσμίων Κυπέλλων τον Γερμανό Μίροσλαβ Κλόζε
Ο Lionel Messi πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα