Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μηνύματα από τον κουμπάρο Σωκράτη και τον ΠΣΑΠ για Τοροσίδη: “Ποιος ξεχνά το γκολ στη Νότια Αφρική;” (vid, pics)

Μηνύματα από τον κουμπάρο Σωκράτη και τον ΠΣΑΠ για Τοροσίδη: “Ποιος ξεχνά το γκολ στη Νότια Αφρική;” (vid, pics)
ΦΩΤΟ intime

Ο Βασίλης Τοροσίδης ανακοίνωσε το “αντίο” του από το ποδόσφαιρο, βάζοντας τέλος σε μία τεράστια καριέρα με τη φανέλα της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, της Ρόμα, της Μπολόνια, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, της οποίας υπήρξε και αρχηγός.

Ο “Τόρο” αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ο ΠΣΑΠ έσπευσε να τον αποθεώσει, θυμίζοντας το ιστορικό του γκολ με τη “γαλανόλευκη” κόντρα στη Νιγηρία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Η ανάρτηση του ΠΣΑΠ

«Η προσφορά σου τεράστια και περισσότερα από 18 χρόνια καριέρας είναι αδύνατον να «στριμωχτούν» σε λίγες μόνο γραμμές. Κατέκτησες τίτλους, διακρίθηκες εντός και εκτός συνόρων και φόρεσες για περισσότερες από 100 φορές τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας. Ποιος ξεχνά το γκολ που σημείωσες στο Free State Stadium της Νότιας Αφρικής, τον Ιούνιο του 2010; Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα…».

Η προσφορά σου τεράστια και περισσότερα από 18 χρόνια καριέρας είναι αδύνατον να «στριμωχτούν» σε λίγες μόνο γραμμές….

Gepostet von ΠΣΑΠ 1976 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών am Sonntag, 13. September 2020

Μήνυμα κι από τον Παπασταθόπουλο

Τον Βασίλη Τοροσίδη δεν ξέχασε όμως ούτε ο κουμπάρος του Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον οποίο υπήρξαν για χρόνια συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας. “Το καλύτερο τέλος κουμπάρε! Συγχαρητήρια”, έγραψε στο instagram ο “Sokratis” ως λεζάντα σε μία φωτογραφία με τον “Τόρο” να σηκώνει ως αρχηγός το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις