Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν είμαι δειλός, θα μείνω στο Κίεβο»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν είμαι δειλός, θα μείνω στο Κίεβο»
Intime.gr

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου -πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ- δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ουκρανία παρά την επίθεση που δέχεται η χώρα από την Ρωσία.

Η εισβολή της Ρωσίας οδήγησε στην αναβολή της επανέναρξης του ουκρανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η αγωνιστική δράση στην Ukraine Premier League είχε σταματήσει από το περασμένο Δεκέμβριο, λόγω της χειμερινής διακοπής, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις η επανέναρξη της αναμένεται να καθυστερήσει.

Ο Ρουμάνος προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, δήλωσε, πάντως, πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.

«Τα πάντα και το ποδόσφαιρο στην Ουκρανία έχουν σταματήσει. Δεν θα φύγω από το Κίεβο, δεν θα επιστρέψω στη Ρουμανία, δεν είμαι δειλός. Ελπίζω αυτός ο πόλεμος που ξεκίνησε από ανόητους να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Δεν το πίστευα ποτέ θα ξεκινούσε πόλεμο, αλλά δυστυχώς για όλους είναι πλέον τραγικό γεγονός», τόνισε σχετικά ο 76χρονος κόουτς σε ΜΜΕ της χώρας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις