Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μίτσελ για Κάραμπαγκ – Ολυμπιακός: «Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο – Καθοριστικό το αυριανό παιχνίδι»

Μίτσελ για Κάραμπαγκ – Ολυμπιακός: «Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο – Καθοριστικό το αυριανό παιχνίδι»
ΦΩΤΟ Intime

Στην αποκάλυψη πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κάραμπαγκ για το Europa League, προέβη ο Μίτσελ.

Ο Μίτσελ έβγαλε είδηση στην καθιερωμένη συνένετυξη τύπου, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Κάραμπαγκ. Ο Ισπανός προπονητής έκανε γνωστό ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία των ”ερυθρολεύκων” στον αγώνα με τους Αζέρους, κάνοντας ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα ο Μίτσελ τόνισε ότι η αναμέτρηση θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στο Καραϊσκάκη, υπογραμμίζοντας  χαρακτηριστικά  ”Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε”

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Για την ενδεκάδα και το σχήμα και τι διαφορές θα έχει με το προηγούμενο ματς: “Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την αποστολή. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή”.

Αν το αυριανό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού: “Το ξέρουμε έχουν συμβεί πολλά πράγματα φέτος στην ομάδα μας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς”.

Αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους νεαρούς και για την πρώτη συμμετοχή του Πασχαλάκη: “Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσουν να βάζω παιδιά από την ακαδημία, μου αρέσει να στοιχηματίζω στους νέους. Θα είναι πιο δύσκολο με μεγάλο ρόστερ, θα παίρνουν όμως ευκαιρίες. Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο”.

Για τα συναισθήματά του μετά το το 0-3 στον πρώτο αγώνα: “Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό γιατί δεν παίξαμε άσχημα. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά σιγά θεραπεύουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις