Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μίτσελ για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Να παίξουμε σαν πρωταθλητές»

Μίτσελ για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Να παίξουμε σαν πρωταθλητές»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην 26η αγωνιστική της Super League 1 και ο Μίτσελ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει ότι είναι η πρωταθλήτρια.

Ο Μίτσελ σχολίασε το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην Cosmote TV και τη βελτίωση της ομάδας του τον τελευταίο καιρό, ενώ σημείωσε ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη σε συνθήκες play off, αφού όλα τα ματς είναι σαν τελικός.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

 Για τα 98 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού: «Δύο σύλλογοι με έχουν σημαδέψει στη ζωή μου. Η Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός ως προπονητή. Παρότι έχω περάσει από πολλούς συλλόγους, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μου έχει αφήσει το μεγαλύτερο σημάδι.

Αυτές οι δύο ομάδες έχουν κάποια κοινά στοιχεία. Την ανταγωνιστικότητα, την αγάπη του κόσμου και το γεγονός πως όταν λέμε πως εδώ είμαστε μια οικογένεια αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια».

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Σας είχα πει από την προηγούμενη εβδομάδα πως τα πλέι-οφ για μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε στους ποδοσφαιριστές τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Αν χρειαζόταν κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα δεν θα ήμασταν στον σωστό δρόμο.

Με εξαίρεση το ματς του Κυπέλλου, έχουμε δείξει πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και για αυτό είμαστε σε τόσα πολλά παιχνίδια αήττητοι. Επομένως πρέπει να παίξουμε χωρίς κανενός είδους φόβο και με σεβασμό στον αντίπαλο. Είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε οι πρωταθλητές και σαν πρωταθλητές πρέπει να παίξουμε».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό. Σίγουρα μας πλήγωσε πολύ το παιχνίδι αυτό και μας έκανε να αντιδράσουμε, ωστόσο και πριν από αυτό το ματς ο Ολυμπιακός είχε παρουσιάσει καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα.

Για έναν προπονητή ο χρόνος είναι μεγάλο πλεονέκτημα γιατί έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές. Αν με ρωτάτε αυτή τη στιγμή πως βλέπω την ομάδα, τότε σίγουρα μπορώ να απαντήσω πως εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που είχα την πρόθεση να γίνει».

Για την παρουσία του στο ΣΕΦ και τη σχέση του με το μπάσκετ: «Πηγαίνω για να μάθω… (γέλια)». Πιστεύω πως στο φάιναλ φορ θα βρίσκονται ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Νομίζω πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει μια φοβερή προσωπικότητα μέσα στα παιχνίδια και την οποία την έχει πάρει από τον προπονητή της, τον Μπαρτζώκα. Δείχνει έναν χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει πλήρως τον Ολυμπιακό Πειραιώς όπως μας αρέσει.

Απολαμβάνω να βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ και κάτι μου που αρέσει ιδιαίτερα πως αν και έχουμε εξαιρετικούς Αμερικανούς, οι Έλληνες παίκτες είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Δηλώνω μεγάλος φαν της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις