Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μίτσελ για το Ολυμπιακός – Άρης: «Είναι από τα παιχνίδια που είσαι για 70′ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και για 20′ ο χειρότερος»

Μίτσελ για το Ολυμπιακός – Άρης: «Είναι από τα παιχνίδια που είσαι για 70′ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και για 20′ ο χειρότερος»

Μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης, ο Μίτσελ τόνισε ότι η ομάδα του χάρισε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, απάντησε μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικά με τις αλλαγές του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς, τι συνέβη στο τελευταίο 20λεπτο: “Ήταν μία έκπληξη, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, παίξαμε σε καλό επίπεδο. Είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, όπως των Μπα, Κανός και Χουάνγκ. Δεχθήκαμε ένα γκολ από δική μας απροσεξία και μετά ήμασταν. Χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε υπό τον έλεγχό μας”.

Για την ψυχολογία και το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Πραγματικά όταν οι ομάδες είναι κοντά και με συνεχόμενα παιχνίδια δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε καλό επίπεδο, όπως κάναμε για τα 70 λεπτά και σήμερα. Αν το κάνουμε θα έχουμε πιθανότητες κόντρα στον ΠΑΟΚ και οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για τι αλλαγές και αν θα άλλαζε κάτι: “Όταν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι είναι εύκολο να κάνει ανάλυση. Είναι από τις φορές που από τα 70 λεπτά είσαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και τα τελευταία 20 λεπτά δεν είσαι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις