Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Μίτσελ για το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: «Αφήσαμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος»

Μίτσελ για το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: «Αφήσαμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός “αυτοκτόνησε” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στην ισοπαλία, παρότι προηγήθηκε με 2-0 και ο Μίτσελ στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του σταμάτησαν να “πιέζουν” ψηλά τον αντίπαλο.

Μετά το 2-2 στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός, ο Μίτσελ μίλησε στην κάμερα της Nova για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και για τον Κώστα Φορτούνη, που επέστρεψε στην ενδεκάδα σε ματς της Super League 1, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

«Παρόλο που στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, κόντρα στις διακοπές, καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν το κάναμε. Κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αυτό έφερε και αυτές τις συνέπειες».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Ο Φορτούνης παίζει καλά τελευταία, γι’ αυτό ήρθαν αυτά τα δύο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όλη η ομάδα έπαιξε καλά και ο Κώστας ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε. Αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις. Αφήσαμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος και ήρθε η ισοφάριση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις