Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Η ερμηνεία των κανονισμών μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε»

Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Η ερμηνεία των κανονισμών μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Μίτσελ να έχει παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, που ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0.

Με τον διαιτητή να ακυρώνει γκολ του Βρουσάι στο τέλος, ο Μίτσελ έκανε λόγο για… εξηγήσει των κανονισμών που στερούν νίκες από τον Ολυμπιακό, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

«Έχουμε παίξει πολύ καλά αλλά δεν είχαμε ευστοχία. Επίσης όταν καταφέραμε να σκοράρουμε βρίσκεται πάντα κάποια συγκυρία. Στο φετινό πρωτάθλημα πάντα η ερμηνεία των κανονισμών μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε. Όπως έγινε και στο πρώτο ματς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσε αλλά μας έλειπε η επιτυχία στο τελείωμα για να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας. 

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δώσω ευθύνη σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Παίξαμε σαν μία μεγάλη ομάδα αλλά δεν σκοράραμε. Κάναμε αυτό ακριβώς που είχαμε σχεδιάσει και με το παραπάνω και για αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον παίκτη μας. Σίγουρα όταν παίζεις όπως απόψε δείχνεις πως είσαι στο δρόμο, οπότε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις