Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μίχαελ Σουμάχερ: Απαράδεκτo χιούμορ για τον θρύλο της Formula 1 από δημοσιογράφο και δημόσια συγγνώμη

Μίχαελ Σουμάχερ: Απαράδεκτo χιούμορ για τον θρύλο της Formula 1 από δημοσιογράφο και δημόσια συγγνώμη
ΑΠΕ

Ένας Ισπανός σχολιαστής αγώνων της Formula 1 προσπάθησε να πει μια χιουμοριστική ατάκα, αλλά η αναφορά του στον Μίχαελ Σουμάχερ προκάλεσε κύμα οργής και τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη.

Από τις περιπτώσεις που λες… καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Ο σχολιαστής της Formula 1, Αντόνιο Λομπάτο, έκανε ένα ανάρμοστο «αστείο» χρησιμοποιώντας το όνομα του Μίχαελ Σουμάχερ, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Grand Prix της Ιαπωνίας.

Τη στιγμή που ένα από τα μέλη του πάνελ τού είπε χαριτολογώντας «… θα πρέπει να τρέμει ο Άντριαν Νιούι (επικεφαλής μηχανικός της Red Bull), έρχεται ο Αντόνιο Λομπάτο», ο Ισπανός σχολίασε «… θα πρέπει να τρέμει ο Σουμάχερ. Μάλλον όχι ο Σουμάχερ, αυτός δεν μπορεί να τρέμει…».

Η τραγική αυτή ατάκα προκάλεσε κύμα οργής για τον Λομπάτο, ο οποίος αναγκάστηκε να απολογηθεί δημοσίως. «Οφείλω να παραδεχτώ πως έκανα λάθος χωρίς να έχω πρόθεση. Δεν μπόρεσα να εκφραστώ όπως θα ήθελα. Ονόμασα τον Σουμάχερ γιατί έψαχνα μια αναφορά σε έναν σπουδαίο πιλότο στην ιστορία της Formula 1 τον οποίο θαυμάζω. Δεν θα έπρεπε όμως να έχω πει αυτό το πράγμα. Ξέρω πως περνά δύσκολα ο ίδιος, αλλά και η οικογένειά του. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο αστείο, αλλά σίγουρα ήταν κάτι αδέξιο εκ μέρους μου», τόνισε στο απολογητικό του μήνυμα μέσω social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις