Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μίχαελ Σουμάχερ: Η αλλαγή του Ραλφ Σουμάχερ από τη συνεχιζόμενη κατάσταση του αδελφού του και η «φρικτή ενημέρωση»

ΦΩΤΟ REUTERS.
Reuters

Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, μετά το ατύχημα που είχε το 2013 και σόκαρε τον πλανήτη, είναι… σχεδόν ανύπαρκτη. Έτσι, ακόμα και η παραμικρή αναφορά προς το πρόσωπο του θρύλου της Formula 1, γίνεται σημείο σχολιασμού και ανάλυσης.

Ο πρώην πιλότος της Formula 1 και άλλοτε συμπαίκτης του Μίχαελ Σουμάχερ στην Benetton, Τζόνι Χέρμπερτ, περιέγραψε πώς ο Ράλφ Σουμάχερ έχει επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη κατάσταση του αδελφού του.

«Όταν ο Ραλφ Σουμάχερ ήταν στο Sky Germany συναντιόμασταν συχνά», είπε ο Τζόνι Χέρμπερτ σε δηλώσεις του στο “Grosvenor Sportστο”.

«Ο Ραλφ χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα για και με την οικογένεια, δεδομένου του τι συνέβη στον Μάικλ. Έχει ωριμάσει. Είναι πολύ διαφορετικός τώρα από το άτομο που ήταν ως οδηγός. Έχει αλλάξει πολύ έχοντας να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη κατάσταση με τον αδερφό του ».

Ενώ η ζωή του Σουμάχερ συνεχίστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξαν εικασίες για την κατάστασή του με τον κόσμο να βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στο… σκοτάδι για τον Γερμανό μεγάλο.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρότζερ Μπενουά, στενός φίλος του Σουμάχερ, ισχυρίστηκε ότι η περίπτωση του 54χρονου είναι «χωρίς ελπίδα» σε μια τραγική ενημέρωση για την υγεία νωρίτερα τον Σεπτέμβριο – με τον Χέρμπερτ να ισχυρίζεται ότι ήταν μια «φρικτή» ενημέρωση.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν ποτέ νέα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ποτέ δεν ακούμε θετικά νέα.

«Αυτή είναι η φρικτή σκέψη ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να είναι κοντά στον Μίχαελ που όλοι θυμόμαστε. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις