Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μοιραίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους Μπακς στην ήττα από τους Νετς

Μοιραίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους Μπακς στην ήττα από τους Νετς
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα… πάντα εκτός από το να ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ της αναμέτρησης με τους Μπρούκλιν Νετς, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς να φύγουν ηττημένο από το ματς με 126-123 υποχωρώντας στην 5η θέση της κατάταξης της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

Το άστοχο τρίποντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπνοή του αγώνα, έδωσε την νίκη στους Νετς επί των Μπακς, μέσα στο Μιλγουόκι με 126-123. Ο Έλληνας σταρ, «πήρε πάνω» του την τελευταία φάση του αγώνα, προκειμένου να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση, όμως αστόχησε κι έτσι τα «ελάφια» γνώρισαν την 25η εφετινή ήττα τους στο ΝΒΑ, ενώ μετρούν και 36 νίκες.

Ο Αντετοκούνμπο, ήταν και πάλι ο κορυφαίος για την ομάδα του, καθώς τελείωσε τον αγώνα, με 29 πόντους (12/16 βολές, 7/14 δίποντα, 1/6 τρίποντα), 14 ριμπάουντ κι έξι ασίστ, σε 36 λεπτά συμμετοχής. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίσθηκε, ενώ πολύ καλή απόδοση για τους Μπακς, είχαν οι Μπόμπι Πόρτις και Κρις Μίντλεντον, με 30 και 25 πόντους, αντίστοιχα.

Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Καϊρι Ιρβινγκ με 38 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των Σεθ Κάρι (19π,) και Αντρέ Ντράμοντ (17π, 12ρ.).

https://www.youtube.com/watch?v=XJU3BvVBPAg

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις