Site icon NewsIT

«Μοίρασαν» γκολ Άρσεναλ και Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

26.08.2021 | 00:12
«Μοίρασαν» γκολ Άρσεναλ και Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Soccer Football - Carabao Cup - Second Round - West Bromwich Albion v Arsenal - The Hawthorns, West Bromwich, Britain - August 25, 2021 Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring their fifth goal and his hat-trick with Ainsley Maitland-Niles Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Έβρεξε… γκολ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με την Άρσεναλ να επικρατεί εκτός έδρας με 6-0 της Γουέστ Μπρομ και τη Σαουθάμπτον να νικά με 8-0 την Νιούπορτ στο “Rodney Parade”! Εντός έδρας αποκλεισμός για τη Νιουκάστλ από την Μπέρνλι, στα πέναλτι.

Την πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ καπ Αγγλίας πανηγύρισε η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ με 6-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ που σημείωσε τρία γκολ (17′, 45′ και 62′) και έβγαλε και δύο ασίστ. Ο Σάκα έκανε το 4-0 στο (50′), ενώ ο Λακαζέτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 69′.

Την ίδια στιγμή, η Σαουθάμπτον πέρασε με το εκπληκτικό 8-0 από την έδρα της Νιούπορτ. Οι «Άγιοι» είχαν σε εκπληκτική βραδιά τον Ελιονούσι (πέτυχε χατ-τρικ και έβγαλε δύο ασίστ).

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς, Νιουκάστλ και Μπέρνλι έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, αφού το ματς έμεινε στο 0-0. Στη “ρωσική ρουλέτα” οι φιλοξενούμενοι έχασαν μόλις μια εκτέλεση, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που.. απέτυχαν στην πρώτη και την τελευταία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version