Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις στα Πηγάδια! Ισόπαλοι Ξάνθη κι Αστέρας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σ’ ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Superleague, η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η “λευκή” ισοπαλία είναι ένα απολύτως λογικό αποτέλεσμα, μιας και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και επιδόθηκαν σε έναν διαγωνισμό… λαθών καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ισοπαλία δεν “στεναχώρησε” καμία ομάδα, με τον Αστέρα να βρίσκεται στο -2 από τα πλέι οφ και την Ξάνθη να βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι εξαιρετικά αργός. Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε την εστία του Ζαρόπουλου στο 27′, με μακρινό σουτ του Μούκαμ. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος, με την Ξάνθη να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 53′. Ο Ορφανίδης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ντουντού σταμάτησε το σουτ του με σωτήρια προβολή.

Στο 87′, ο Αστέρας προσπάθησε να “κλέψει” τη νίκη, αλλά ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε το επικίνδυνο γυριστό σουτ του Ζησόπουλου.

Οι συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Ορφανίδης (57’ Παπαστεριανός), Νιέτο (74’ Κρίστοφερ), Σκουρτάι (66’ Καπετάνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γιαννούλης, Ντουντού (77’ Σανκαρέ), Χαμντανί, Μάσα (72’ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο (88’ Λούι), Μούκαμ – Γιάννου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε