Συμβαίνει τώρα:
Αθλητικά

Μόνο αν φύγει κάποιος θα πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός

Ο Φερέιρα μπορεί να έχει βρει όχι έναν αλλά δύο στόπερ που θα μπορούσαν άμεσα να ενισχύσουν την ομάδα, όμως η διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αν κάποιος από τους Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη ή Μελίσση δεχτεί να αποχωρήσει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντρέ Πίντο και Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς είναι οι δύο παίκτες που έχουν εντοπιστεί από τον Φερέιρα και η απόκτηση τους είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού.

Παρά το ότι το κόστος της πιθανής μετεγγραφής δεν είναι μεγάλο, η διοίκηση της ομάδας τονίζει ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη μόνο αν φύγει κάποιος.

Κι αυτό διότι όπως λένει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν είναι δυνατόν να κάνουν μετεγγραφή ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι.

Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος ή Μελίσσης είναι οι παίκτες που θα ήθελαν οι “πράσινοι” να φύγουν αλλά κανείς από αυτούς δεν δέχεται να μείνει ελεύθερος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα