Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Μοντέλα: «Δεν με έχουν προσεγγίσει από τον Ολυμπιακό»

Μοντέλα: «Δεν με έχουν προσεγγίσει από τον Ολυμπιακό»

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα ακούστηκε για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες.

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία και στην τεχνική ηγεσία της Ντεμίρσπορ, τόνισε ότι δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό σύλλογο με μεγάλο πάθος και έντονα συναισθήματα. Ειλικρινά δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος, οπότε σήμερα δεν μπορώ να αξιολογήσω κάτι τέτοιο».

Για το αν του λείπει η Ιταλία: «Ειλικρινά υποφέρω λίγο επειδή βρίσκομαι μακριά από την οικογένεια μου, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Το συμβόλαιο μου με την Ντεμιρσπόρ λήγει και εξετάζω την πιθανότητα για το εάν θα συνεχίσω η θα αποχωρήσω από τον σύλλογο.

Για μένα είναι σημαντικό να έχω ενθουσιασμό όταν βρίσκομαι σε ένα μέρος. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να παραμείνω επειδή νιώθω καλά εδώ, ο σύλλογος είναι συμπαγής και ο πρόεδρος έχει σημαντικές φιλοδοξίες. Υπάρχει χρόνος όμως. Θα περιμένουμε».

Για το τούρκικο πρωτάθλημα: «Ειλικρινά, το περίμενα χειρότερο. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πικ της καριέρας τους, αλλά είναι πολύ σημαντικοί. Ικάρντι, Μέρτενς, Ολιβέιρα, Τζανιόλο. Εδώ υπάρχει πολύ λιγότερη τακτική σε σύγκριση με την Ιταλία, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις