Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Αρχίζουν τα ματς! Πρεμιέρα με Ρωσία – Σαουδική Αραβία

Μουντιάλ
ΦΩΤΟ Reuters

Με την τελετή έναρξης και το παιχνίδι της “οικοδέσποινας” Ρωσίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου, του Μουντιάλ 2018, το οποίο και αναμένεται να “μαγνητίσει” για μία ακόμη φορά, τα “βλέμματα” όλων των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη.

Στο γήπεδο Λουζνίκι της Μόσχας, θα ανοίξει σήμερα (14/06) η “αυλαία” του Μουντιάλ 2018, το οποίο και διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της Ρωσίας, τέσσερα χρόνια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας που ανέδειξε ως πρωταθλήτρια, την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Το Μουντιάλ της Ρωσίας μπορεί να μην έχει την “αίγλη” της Βραζιλιάς, αλλά η “σελεσάο” αναμένεται να είναι και φέτος μία από τις πρωταγωνίστριες, θέλοντας να πάρει τη ρεβάνς για το ντροπιαστικό 7-1 από τη “νασιοναλμανσάφτ” μέσα στην έδρα της. Οι δύτο ομάδες πάντως είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Αντίθετα, η γηπεδούχος Ρωσία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με πολλή γκρίνια για τις εμφανίσεις της στα τελευταία φιλικά, γεγονός που θέλει να “διασκεδάσει” με μία καλή εμφάνιση και νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και το πρώτο για το Μουντιάλ του 2018 και θα ακολουθήσει της τελετής έναρξης, στις 18:00, δίνοντας ουσιαστικά τη “σέντρα” για ολόκληρη τη διοργάνωση, όντας το μοναδικό σημερινό ματς.

Οι πιθανές συνθέσεις στο Ρωσία – Σαουδική Αραβία

Ρωσία: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουντριάσοφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζόμπνιν, Κουζιάεφ, Τζαγκόεφ, Σεμέντοφ, Γκολόβιν, Σμολόφ.

Σαουδική Αραβία: Αλ-Μαγιούφ, Χουσάβι, Χοσάβι, Αλ-Σαρανί, Αλ-Μπαρίκ, Οτίφ, Αλ-Φαράζ, Αλ-Σιρί, Αλ-Τζασίμ, Αλ-Ντοσαρί, Αλ-Μολάντ.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις