Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Φαβορί – Αουτσάιντερ στο στοίχημα!

Μουντιάλ 2022: Φαβορί – Αουτσάιντερ στο στοίχημα!

Το Euro βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και το Κόπα Αμέρικα. Στεκόμαστε σε αυτές τις δύο Ηπείρους, διότι μόνο από αυτές έχουν προκύψει παγκόσμιοι πρωταθλητές. Οι στοιχηματικές δεν κάθονται όμως να περιμένουν τι θα γίνει στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που είναι σε εξέλιξη. Έτσι, στην εφαρμογή της betshop βλέπετε από τώρα τα φαβορί για το Μουντιάλ 2022!

Φυσικά οι αποδόσεις θα τροποποιηθούν μόλις ολοκληρωθούν Euro και Κόπα Αμέρικα. Εμείς όμως θα ρίξουμε μία πρώτη ματιά, θα κάνουμε μία προσέγγιση, ώστε να δούμε τι εκτιμούν οι στοιχηματικές.

Βραζιλία και Γαλλία: τα δύο μεγάλα φαβορί

Δίνονται φαβορί για τον τίτλο σε Κόπα Αμέρικα και Euro αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για το Μουντιάλ. Πολυνίκη η σελεσάο ψάχνει για το έκτο της τρόπαιο, η Γαλλία θέλει το τρίτο για να ξεπεράσει την Αργεντινή και την Ουρουγουάη. Στο 6.00 πληρώνουν οι Λατίνοι, στο 7.00 οι τρικολόρ και είναι ξεκάθαρα τα δύο πιο δυνατά άλογα στην κούρσα για το ποδοσφαιρικό Έβερεστ.

Πίστη στην Αγγλία       

Προσπαθούμε να θυμηθούμε πότε έδιναν οι μπουκ για τελευταίο φορά τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ την Αγγλία. Κι όχι μόνο αυτό, πολύ κοντά στις δύο πρώτες ομάδες. Δεν μας έρχεται στο μυαλό για να είμαστε ειλικρινείς. Κι όμως συμβαίνει τώρα. Τα τρία λιοντάρια με τον Χάρι Κέιν ηγέτη και με ένα ρόστερ που για πρώτη φορά έχει τόση ποιότητα και φεύγει από το βρετανικό στυλ βγάζουν πίστη για μεγάλα πράγματα. Κάπως έτσι τα συναντούμε στο 9.50. Τρίτη και τελευταία ομάδα με μονοψήφια απόδοση και έπεται συνέχεια.

Το ποιοτικότερο Βέλγιο όλων των εποχών

Είναι εδώ και τρία – τέσσερα χρόνια το πλέον ακριβό ρόστερ εθνικής ομάδας. Το Βέλγιο έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ δύο φορές, αλλά δεν έχει κάνει το βήμα παραπάνω. Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει και για έλλειψη ειδικού βάρους και φανέλας. Οι παίκτες όμως που υπάρχουν στο γήπεδο είναι το κάτι άλλο. Κλείνει την τετράδα των φαβορί στο 11.00.

Γερμανία με Φλικ!

Ο Λεβ κάνει το κύκνειο άσμα του στον πάγκο της Νάσιοναλ Μάνσαφτ στο τρέχον Euro. Θα τον διαδεχθεί ο παλιός βοηθός του που σάρωσε στην Μπάγερν. Ίσως αυτό να έχουν στο μυαλό τους και οι μπουκ οι οποίοι προσφέρουν τη Γερμανία το 12.00 ως πέμπτο φαβορί, παρά το γεγονός ότι έρχεται από σερί αποτυχίες και δείχνει να έχει χάσει την ταυτότητά της.

Λατίνοι: Αμερικανοί και Ευρωπαίοι

Ακολουθεί μία τριάδα που κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Η Αργεντινή ψάχνει το πρώτο της Μουντιάλ μετά τον Μαραντόνα και το τρίτο συνολικά. Έχει φτάσει μία φορά στον τελικό το 2014 αλλά έχασε από τη Γερμανία στην παράταση. Δεν πείθει, κάθε φορά έχει φιλοδοξίες, κάθε φορά τις διαψεύδει με συνέπεια. Πάντως οι στοιχηματικές την υπολογίζουν και την προσφέρουν στο 13.00

Την ίδια απόδοση έχει και η Ισπανία. Πάντα με ιδιαιτερότητες αυτή η χώρα (χαμός έχει γίνει φέτος με τις κλήσεις του Λουίς Ενρίκε που δεν πήρε παίκτη από τη Ρεάλ), αλλά και πάντα με την ποιότητα να ξεχειλίζει.

Λίγο πιο πάνω από τα δύο 13άρια είναι το 15.00 της Ιταλίας. Με τον Ντοναντόνι στον πάγκο παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι είναι πάντα… Ιταλία.

Η δεκάδα ολοκληρώνεται

Με δύο ομάδες κλείνει η δεκάδα των εθνικών ομάδων με ρεαλιστικές πιθανότητες, πάντα με βάση τις τιμές, για να κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου. Με τον Σάντος στον πάγκο και όσο παίζει ο Ρονάλντο, η Πορτογαλία πάντα μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Τη σέβονται οι αντίπαλοι, τη σέβονται οι μπουκ, προσφέρεται στο 18.00.

Πιο πάνω είναι η Ολλανδία. Με τρεις χαμένους τελικούς, οι οράνιε θέλουν κάποια στιγμή την κορυφή του κόσμου, όπως έχουν πάρει και μία φορά το Euro.

Από εκεί και πέρα βρίσκουμε Κολομβία και Ουρουγουάη στο 40.00, τη φιναλίστ του 2018 Κροατία στο 50.00, ενώ Τουρκία, Μεξικό και Χιλή είναι στο 75.00. Μετά οι αποδόσεις ανεβαίνουν σε τριψήφια επίπεδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις