Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή αποκλείεται εάν χάσει από το Μεξικό

Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή αποκλείεται εάν χάσει από το Μεξικό
Reuters

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, μετά τη νίκη της Πολωνίας επί της Σαουδικής Αραβίας (2-0), και ενόψει του ΑργεντινήΜεξικό.

Η Πολωνία νίκησε τη Σαουδική Αραβία με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο Μουντιάλ 2022, φθάνοντας στους τέσσερις βαθμούς και συντηρώντας το όνειρο πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με τα γκολ των Ζιελίνσκι (39′) και Λεβαντόβσκι (82′), το πρώτο γκολ του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σε τελικά Μουντιάλ!

Την ίδια στιγμή, το αποτέλεσμα αυτό έβαλε την Αργεντινή σε πολύ δύσκολη θέση, ενόψει του αγώνα της με το Μεξικό, που θα γίνει αργότερα. Σε περίπτωση ήττας, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2022, χωρίς να χρειαστεί να δώσει το 3ο της ματς στον όμιλο του Μουντιάλ 2022.

Θυμίζουμε πως οι Μεξικάνοι έχουν έναν βαθμό μετά την ισοπαλία με την Πολωνία και αν νικήσουν την Αλμπισελέστε θα φτάσουν και αυτοί τους τέσσερις πόντους. Απ’ την άλλη, η “αλμπισελέστε” είναι χωρίς βαθμό, μετά την ήττα στης στην πρεμιέρα από την Σαουδική Αραβία.

Σε περίπτωση που η Αργεντινή καταφέρει έστω να αναδειχθεί ισόπαλη με το Μεξικό, τότε μένει ζωντανή μεν, αλλά το έργο της παραμένει δύσκολο. Αν επικρατήσει της Πολωνίας στην τελευταία αγωνιστική, τότε χρειάζεται ισοπαλία στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό για να ισοβαθμήσει με τους Ασιάτες και να τους προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων.

Αν η ομάδα του Λιονέλ Μέσι πάρει τη νίκη κόντρα στο Μεξικό, τότε θα κρατάει την τύχη της στα χέρια, καθώς θα ανέβει στη δεύτερη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς.

Η τελευταία αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ 2022 (30.11)

21:00 Πολωνία – Αργεντινή (Στάδιο 974, Ντόχα)

21:00 Σαουδική Αραβία – Μεξικό (Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ, Λουσαΐλ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις