Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: «Ο Λουκάκου θα χάσει τις δυο πρώτες αγωνιστικές», γράφουν οι Γάλλοι

Μουντιάλ 2022: «Ο Λουκάκου θα χάσει τις δυο πρώτες αγωνιστικές», γράφουν οι Γάλλοι
ΦΩΤΟ Reuters

Τις υπηρεσίες του Ρομέλου Λουκάκου θα στερηθεί το Βέλγιο τουλάχιστον για τις δυο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Μουντιάλ 2022, λόγω τραυματισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου ειδήσεων.

Ο Λουκάκου τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό πριν από το Μουντιάλ  2022 και περιμένει -στην καλύτερη περίπτωση- να παίξει στη διοργάνωση στον τελευταίο αγώνα του 6ου ομίλου με αντίπαλο την Κροατία (1/12).

Ο 29χρονος επιθετικός της Ίντερ αποτελεί μεγάλο «όπλο» για τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο «ερωτηματικό» για τον τεχνικό της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Λουκάκου συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποθεραπείας του και, όπως επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) πηγή που βρίσκεται κοντά στη βελγική ομάδα, θα χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια του γκρουπ με Καναδά (23/11) και Μαρόκο (27/11).

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι της εθνικής Βελγίου, η οποία έφτασε στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018, ελπίζουν ότι ο Λουκάκου θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για τη «μάχη» με τη -δευτεραθλήτρια κόσμου- Κροατία.

Ο αντικαταστάτης του, όμως, είναι αυτή τη στιγμή… άγνωστος, καθώς ο Μισί Μπατσουαγί ήταν στην αρχική ενδεκάδα στο φιλικό με την Αίγυπτο, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Λοΐς Οπεντά, ο οποίος σκόραρε.

Η αποστολή της εθνικής Βελγίου έφτασε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο Κατάρ και χθες οι «κόκκινοι διάβολοι» αρκέστηκαν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης στη «βάση» τους, η οποία είναι μια από τις πιο απομακρυσμένες του Μουντιάλ, μαζί με αυτή των Γερμανών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις