Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Ο Μπενζεμά είναι ο πρώτος κάτοχος χρυσής μπάλας που θα απουσιάσει από παγκόσμιο κύπελλο μετά από 44 χρόνια

Μουντιάλ 2022: Ο Μπενζεμά είναι ο πρώτος κάτοχος χρυσής μπάλας που θα απουσιάσει από παγκόσμιο κύπελλο μετά από 44 χρόνια

Ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά στον τετρακέφαλο και η απουσία του από το Μουντιάλ 2022, λαμβάνει ιστορικές διαστάσεις, καθώς ο Γάλλος επιθετικός είναι ο πρώτος κάτοχος της Χρυσής μπάλας που θα απουσιάσει από παγκόσμιο κύπελλο μετά από 44 χρόνια.

Η Γαλλία θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ του Κατάρ χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά! Ο τραυματισμός του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης στον τετρακέφαλο αποδείχτηκε σοβαρός, με την Γαλλική ομοσπονδία να ανακοινώνει επίσημα την απουσία του από τα γήπεδα του Κατάρ, σοκάροντας τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η απουσία του Μπενζεμά από το Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ είναι ιστορική, καθώς είναι η πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια που ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και κάτοχος της Χρυσής μπάλας θα απέχει από Μουντιάλ.

Ο Δανός Άλαν Σίμονσεν ήταν ο τελευταίος κάτοχος χρυσής μπάλας που δεν αγωνίστηκε σε παγκόσμιο κύπελλο, λόγω του ότι η χώρα του αποκλείστηκε από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Η ανάρτηση του Μπενζεμά μετά τον τραυματισμό του

Ο Καρίμ Μπενζεμά, πάντως μετά τη γνωστοποίηση του τραυματισμού, προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία έκανε σαφές ότι προτεραιότητα για τον ίδιο αυτή τη στιγμή είναι το καλό της ομάδας.

”Στη ζωή μου δεν τα παρατάω ποτέ, αλλά απόψε πρέπει να σκεφτώ την ομάδα όπως κάνω πάντα. Έτσι, η λογική μου μου λέει να αφήσω τη θέση μου σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι σπουδαίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema)

Οι πιθανοί αντικαταστάτες

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ λοιπόν αναπροσαρμόζει τα πλάνα του και καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Γάλλου σούπερ σταρ μέχρι τη Δευτέρα.

Αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει ισχυρό προβάδισμα ο Μπεν Γεντέρ της Μονακό ο οποίος κάνει διακοπές σε περιοχή κοντά στη Ντόχα, γεγονός που ίσως αποδειχτεί καταλυτικός παράγοντας. Τα άλλα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο, είναι του Μαρσιάλ και του Μουσά Ντιαμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις