Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα για την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και τη πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ

Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα για την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και τη πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ
ΦΩΤΟ Reuters

Η τρίτη ημέρα του Μουντιάλ 2022, περιλαμβάνει την πρεμιέρα της Εθνικής Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι και της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας του Κιλιάν Εμπαπέ.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό  πρόγραμμα  του Μουντιάλ 2022, με τα βλέμματα να στρέφονται στους Λιονέλ Μέσι, Κρίστιαν Έρικσεν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο «Lusail Iconic Stadium» η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει τη Σαουδική Αραβία με τον… αέρα του απόλυτου φαβορί και την ψυχολογία στα ύψη, έχοντας ξεπεράσει πλέον το «σύνδρομο» των μεγάλων διοργανώσεων μετά την κατάκτηση του περσινού Copa America.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κρίστιαν Ρομέρο, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία και του Πάπου Γκόμες. Από την άλλη πλευρά ο Χέρβε Ρενάρντ δεν έχει απουσίες.

Στο «Education City Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν η Δανία και η Τυνησία θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για τον 4ο όμιλο με την ομάδα του Κρίστιαν Έρικσεν να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολύ ταλέντο.
Το μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου για την ομάδα που θα ακολουθήσει την Αργεντινή στους «16» θα διεξαχθεί ανάμεσα στο Μεξικό και την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο «Stadium 974» της Ντόχα.
Και οι δύο ομάδες είναι πλήρεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τους Χεράρδο Μαρτίνο και Τσεσλαβ Μίχνιεβιτς να παρατάσσουν στο γήπεδο όλα τα «όπλα» τους.

Στο «Al Janoub Stadium» της πόλης Ουάκρα πέφτει η αυλαία της τρίτης μέρας τπυ Μουντιάλ 2022 με τη πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ, γεμάτη από  απουσίες βασικών παικτών (Μπενζεμά, Καντέ, Πογκμπά, Ενκουκού εκτός Μουντιάλ και Βαράν, Κουντέ εκτός απ’ το συγκεκριμένο ματς) θα αγωνιστεί κόντρα στη σκληροτράχηλη Αυστραλία, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16».

Τρίτη 22 Νοεμβρίου
3ος όμιλος: Αργεντινή – Σαουδική Αραβία 12:00
4ος όμιλος: Δανία – Τυνησία 15:00
3ος όμιλος: Μεξικό – Πολωνία 18:00
4ος όμιλος: Γαλλία – Αυστραλία 21:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις