Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Σουίτα γηπέδου πωλήθηκε για σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ – Τα πακέτα υπερπολυτελούς φιλοξενίας

Μουντιάλ 2022: Σουίτα γηπέδου πωλήθηκε για σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ – Τα πακέτα υπερπολυτελούς φιλοξενίας

Μια από τις σουίτες που θα λειτουργήσουν στο γήπεδο Lusail Stadium του Κατάρ πωλήθηκε για περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ και η τιμή προκαλεί… «ίλιγγο» για το επερχόμενο Μουντιάλ 2022 τον Δεκέμβρη.

Οι υπερπολυτελείς σουίτες παρέχονται από την εταιρεία Match Hospitality, η οποία είναι από τους… μετρ του είδους, καθώς διοργανώνει και πακέτα πολυτελών φιλοξενιών για αγώνες της Formula 1, σύμφωνα με τη DailyMail, και τώρα έχει αναλάβει και το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Όπως είναι φυσικό, οι σουίτες και τα πακέτα φιλοξενίας απευθύνονται σε… παχυλά πορτοφόλια και η συγκεκριμένη σουίτα πωλήθηκε για 2437159,38 ευρώ ενώ στις παροχές μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 44 άτομα.

Μάλιστα, για πολύ καιρό άλλαζε «χέρια» μέσα από διάφορα πακέτα φιλοξενίας, πριν καταλήξει στην ιδιοκτησία ενός άγνωστου αγοραστή για όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022.

Ειδικότερα, η Match Hospitality εξηγεί ότι τα πακέτα φιλοξενίας για το Μουντιάλ 2022 χωρίζονται σε 5 κατηγορίες, με την Pearl Lounge να αποτελεί την «έξι αστέρων» σουίτα της εταιρείας για τη διοργάνωση, η οποία βρίσκεται μόνο στο Lusail Stadium, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του φετινού Μουντιάλ.

Αμέσως μετά, είναι η Private Suite, η «πέντε αστέρων» φιλοξενία, όπως τονίζει η Match Hospitality, και θα βρίσκεται σε κάθε γήπεδο της φετινής διοργάνωσης. Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι η Business Suite, η Pavilion και η Match Club, όλες από την ίδια εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πακέτα για το Match Club ξεκινάνε από 950 δολάρια το άτομο και φτάνουν μέχρι τα 4.950 δολάρια ενώ τα πακέτα για τις νοκ άουτ φάσεις ξεκινάνε από 9.100 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τις 39.000 δολάρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις