Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Την Πρωταπριλιά και με φυσική παρουσία εκπροσώπων η κλήρωση στην Ντόχα

Μουντιάλ 2022: Την Πρωταπριλιά και με φυσική παρουσία εκπροσώπων η κλήρωση στην Ντόχα
ΦΩΤΟ Reuters

Την ημερομηνία της κλήρωσης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ έκανε γνωστή η FIFA ενημερώνοντας πως θα επιτρέπεται κανονικά η συμμετοχή εκπροσώπων δια ζώσης. 

H FIFA έκανε γνωστό ότι η κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2022, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ (21/11-18/12), προγραμματισμένη να γίνει την 1η Απριλίου (18:00 ώρα Ελλάδας) στη Ντόχα , θα γίνει με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Μία ημέρα πριν έχει οριστεί, επίσης στο Κατάρ- στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Ντόχα-, το 72ο συνέδριο της FIFΑ.

«Παρόλο που ο κόσμος συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια στις καταστροφές που προκαλεί η πανδημία Covid-19, η FIFA έχει σημειώσει, όχι χωρίς αισιοδοξία, ορισμένα σημάδια σε όλο τον κόσμο που δείχνουν τη σταδιακή βελτίωση της κατάστασης. Όπως και οι οικοδεσπότες μας στο Κατάρ, είμαστε πεπεισμένοι ότι μέχρι τότε θα είναι δυνατή η διεξαγωγή του Συνεδρίου με φυσική παρουσία», ανέφερε η FIFA, σημειώνοντας ότι μπορούν να παρευρεθούν μόνο τρεις εκπρόσωποι από κάθε ομοσπονδία-μέλος.

Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν λόγω της πανδημίας ή για άλλους λόγους που σχετίζονται με αυτήν θα συμμετάσχουν εξ’ αποστάσεως.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις