Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Χειρουργήθηκε ο Σαντιό Μανέ, 3 μήνες εκτός γηπέδων

Μουντιάλ 2022: Χειρουργήθηκε ο Σαντιό Μανέ, 3 μήνες εκτός γηπέδων

Εδώ και μέρες υπήρχε ο φόβος ότι ο Σαντιό Μανέ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Και χθες (17.11.2022) οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν…

Ο Σαντιό Μανέ έμεινε οριστικά εκτός Μουντιάλ και δεν θα είναι στην αποστολή της Σενεγάλης για τους αγώνες στο Κατάρ εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη σε αγώνα της Μπάγερν Μονάχου και ο οποίος τον οδήγησε, χθες, στο χειρουργείο και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τρείς μήνες!

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Bild», ο 29χρονος επιθετικός της Μπάγερν αναμένεται να μείνει εκτός δράσης συνολικά για 3 μήνες και είναι πολύ πιθανό να χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League.

Ο Σενεγαλέζος φορ είχε τραυματιστεί στον τένοντα της περόνης του δεξιού ποδιού και την Πέμπτη χειρουργήθηκε. Η επέμβαση έγινε στο Ίνσμπρουκ όπως επιβεβαίωσε και η Μπάγερν Μονάχου σε επίσημη ενημέρωσή της, επισημαίνοντας πως «…η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Κρίστιαν Φινκ και τον Dr. Άντι Γουίλιαμς ο οποίος ήρθε από το Λονδίνο και ήταν απόλυτα επιτυχημένη».

«Ως εκ τούτου δεν θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική Ομάδα της Σενεγάλης ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Σαντιό» ανέφερε η βαυαρική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις