Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντομπάσκετ: Ο Λούκα Ντόντσιτς τρόμαξε λόγω συναγερμού – «Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο»

Μουντομπάσκετ: Ο Λούκα Ντόντσιτς τρόμαξε λόγω συναγερμού – «Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο»
ΑΠΕ

Ένα πρωτόγνωρο συμβάν βίωσε ο Λούκα Ντόντσιτς με την αποστολή της εθνικής Σλοβενίας στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, όπου θα γίνουν τα παιχνίδια του ομίλου της ομάδας στο Μουντομπάσκετ 2023.

Έναν… άστατο ύπνο έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, λόγω του συναγερμού που σήμανε στην Οκινάουα. Η Βόρεια Κορέα έκανε γνωστό σήμερα (24.08) ότι απέτυχε και η δεύτερη προσπάθειά της -εκτοξεύοντας πύραυλο- για να θέσει σε τροχιά στρατιωτικό δορυφόρο συλλογής πληροφοριών (η πρώτη ήταν τον Μάιο).

Η συγκεκριμένη προσπάθεια σήμανε συναγερμό στην Ιαπωνία και την Οκινάουα στην οποία φιλοξενούνται δύο όμιλοι (5ος και 6ος) του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς οι αρχές της πόλης ζήτησαν από τον κόσμο να μεταβεί σε καταφύγια, για λόγους ασφαλείας.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του άσου της Σλοβενίας, Λούκα Ντόνσιτς, που τόνισε ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ: «Όλα είναι καλά, εκτός από το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα πολύ χθες λόγω του συναγερμού. Ο συναγερμός ήταν κάτι τρελό. Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο».

Η αναστάτωση ήταν ευτυχώς προσωρινή αφού μετά από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως δεν ήταν πύραυλος αλλά στρατιωτικός δορυφόρος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις