Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουρίνιο: «Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με την Γιουβέντους»

Μουρίνιο: «Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με την Γιουβέντους»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι εκνευρισμένος με όσα γίνονται στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη νέα αφαίρεση βαθμών στη Γιουβέντους.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε πολλούς λόγους να μην είναι ικανοποιημένος μετά την ισοπαλία 2-2, που παραχώρησε η Ρόμα στην Σαλερνιτάνα.

Οχι μόνο, επειδή η ομάδα του (σ.σ. είναι 6η στην κατάταξη) έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην «κούρσα» για τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά κι επειδή, με την νέα ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών, που επέβαλε η Ιταλική Ομοσπονδία στην Γιουβέντους, η βαθμολογία, άλλαξε ξανά.

«Είναι αστείο για εμένα, να μαθαίνω αυτό, δύο ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος», σχολίασε ο Πορτογάλος προπονητής, μιλώντας στο «DAZN» και εξήγησε: «Εάν μας το είχαν πει, πριν από το ματς με την Μόντσα (1-1, 33η αγωνιστική), πριν από τον αγώνα με την Μπολόνια (0-0, 35η αγωνιστική), η προσέγγισή μας θα ήταν διαφορετική. Γνωρίζοντας ότι η Γιούβε, έπαιρνε βαθμούς και ότι η καλύτερη μας ευκαιρία ήταν να στοιχηματίσουμε τα πάντα στο Europa League, αποφασίσαμε να το κάνουμε».

Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα, η «γηραιά κυρία», ακολουθεί έναν βαθμό πίσω από την Ρόμα, της οποίας, όπως ξεκαθάρισε ο Μουρίνιο, προτεραιότητα έχει ξεκάθαρα γίνει ο τελικός του Europa League (31/5, με αντίπαλο την Σεβίλη): «Λυπάμαι για όλους, ακόμη και για τον Μαξ Αλέγκρι (σ.σ. προπονητή της Γιουβέντους), αλλά και για τους επαγγελματίες συναδέλφους που αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση. Νομίζω ότι έθεσε σε κίνδυνο την συνέπεια του πρωταθλήματος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις