Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουρίνιο “καλεί” Παπασταθόπουλο! Θέλει τον αρχηγό της Εθνικής στο Μάντσεστερ

Παπασταθόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinisi

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για το προσεχές καλοκαίρι, με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάσιμο Αλέγκρι και το Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε ένα από τα πιο “hot” ονόματα του φετινού καλοκαιριού, αναμένεται να μετατραπεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς ήδη όλη… η καλή κοινωνία του ποδοσφαίρου εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει αποδείξει την αξία του στο κορυφαίο επίπεδο, με τις εμφανίσεις του τα τελευταία 7 χρόνια στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, της οποίας είναι πλέον και αρχηγός. Το συμβόλαιό του τελειώνει όμως φέτος και η παρουσία του στη Γερμανία, αναμένεται να προσελκύσει “ουρά” από υποψήφιες ομάδες του τοπ επιπέδου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ήδη από τον Απρίλιο, δημοσιεύματα τόσο από την Ιταλία, όσο και από τη Γερμανία τον έχουν συνδέσει με δύο από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και για δύο από τις πιο “βαριές” φανέλες της “γηραιάς ηπείρου”.  Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Corriere Dello Sport που τον έφερνε στην κορυφή της λίστας για την άμυνα της Γιουβέντους, διαδέχθηκε σήμερα νέο δημοσίευμα του Kicker, το οποίο τον τοποθετεί στο ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα το γερμανικό μέσο κάνει λόγο για μεγάλη εκτίμηση του ίδιου του προπονητή των “κόκκινων διαβόλων”, Ζοσέ Μουρίνιο στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και τονίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις